Rólunk


A Lakort Kft. - a menedzsment, a mérnöki, gyártási kereskedelmi és adminisztratív kulcsemberek alkotta csapata - mintegy 32 év tapasztalattal rendelkezik az acélvázas, előre-gyártott könnyűszerkezetes épületek és létesítmények tervezése, gyártása és kivitelezése terén.
Ma a Lakort csapata képviseli azt a szakmai tudást, amit 32 év alatt, a világ több mint 20 országában megismert létesítményeivel megszerzett és referenciáin keresztül megtartott. Az országok ahol csapatunk tervezte és gyártott létesítmények ma is jelen vannak:

Magyarország - Svédország - Norvégia - Svájc - Németország - Ausztria - Románia - Szerbia -
Horvátország - Bosznia - Koszovó - Tunézia - Kazahsztán - Oroszország - Szíria - Irak -
Egyiptom - Dzsibuti - Líbia - Azerbajdzsán - Afganisztán - Mauritánia és Mozambique

Ezek az termékek magukban foglalják a már a 90-es évek óta ismert LK típusjelű lakókonténer termékeket ugyan úgy mint a több száz főnek akár sivatagi, akár hideg égövi körülmények között komplex szállás és munkakörülményeket nyújtó lakótáborokat, iroda épületeket, iskolákat, óvodák, moduláris építésű lakóházakat, gyártó és raktár csarnokokat, generátor telepeket, elektromos al-állomásokat, konyha-étterem komplexumokat, munkás szállókat és minden egyéb egyedi tervezésű épületet, amit a megrendelőink egyéni igényei szerint terveztünk és gyártottunk.

Sivatagi és sarkkörön túli létesítményeink tervezése és üzemeltetési tapasztalatai feljogosítanak bennünket arra állítsuk, hogy képesek vagyunk a moduljaink, épületeinket a legjobb hőszigeteléssel és energia takarékos hűtő-fűtő és szellőző rendszerrel ellátni. A megrendelőink igényeire gyártottunk robbanás és földrengés álló épületeket, akár 400kg/m2 hóteher esetén is.

Csak az elmúlt 10 évben mintegy 3000 db. lakó modulből álló lakó, szálló és kiszolgáló épületet, valamint több ezer m2 csarnok épületet exportáltunk a fent említett területekre.

Alapvetően arra koncentrálunk, hogy az acélvázas moduláris építési technológia minden előnyét kihasználva, megrendelőinknek testreszabott és a beruházási majd az üzemeltetési költségeket egyaránt optimáló megoldásokat kínáljunk attraktív árakkal és kivitelezési idővel.

 FőoldalFőoldal

Kapcsolatfelvétel